Aafje haar 1e natuur nazoek!!!

IMG-20170604-WA0000Afgelopen weekend was het zover Aafje mocht mee op grofwild jacht in Duitsland. In een heel mooi jachtrevier met een mooie ree- en zwartwild stand. Natuurlijk heb je het wild nooit aan een touwtje en blijft jacht altijd jacht. Je weet nooit wat en of je iets zal zien. Als je dan iets ziet is het altijd nog maar de vraag of het stuk ook geschoten kan en mag worden.

Martin had geluk en heeft meerder keren een stuk kunnen schieten. Aafje had ook geluk want er was ook nog een stuk reewild geschoten wat niet gelijk op de plaats lag. Het gebeurd vaker in de natuur dat een dier dodelijk getroffen wordt maar toch nog, puur op adrenaline, enkele meters soms tientallen weet weg te lopen voordat het uiteindelijk de geest geeft. Zo was het ook het geval bij dit stuk reewild. De schutter had het zien vallen en wist waar het lag. Maar Om Aafje succes te gunnen tijdens een eerste nazoek kreeg zij de kans om het stuk op te zoeken. Martin heeft er een mooi filmpje van gemaakt en oh wat zijn wij dan ook trots als fokkers om te zien dat deze kleine teckel van net 1 jaar oud ook al in de praktijk gebruikt kan worden.

Martin en Aafje namens ons allemaal een dikke Waidmannsheil. Wij wensen jullie nog vele jachtavonturen toe en succesvolle nazoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *