Lekker erop uit met het gezin

Pleun(L) en Pien (R)

Pleun(L) en Pien (R)

Heerlijk weer, een stralende zon, een licht briesje, niet te warm maar gewoon weg heerlijk. Dus vandaag de slippers maar weer even op gezocht, puur omdat ik de wandelschoenen met dit weer te warm vind, en lekker met het gezin naar het bos.

Suze onze jongste dochter is met haar 2 jaar te groot aan het worden voor de buggy dus heeft ze heerlijk mee gestapt tijdens deze wandeling. Eline onze middelste dochter vond het leuk om bijna de gehele wandeling niet op maar net twee meter naast het pad te lopen. Onze oudste dochter Sophie wist volgens mij haar record, hoe hoog kan je in een bom klimmen, te verbeteren vandaag dus ook zij heeft zich vermaakt.

Onze teckel dames Pien en Pleun hebben heerlijk rond gerend en hier en daar ging af en toe de neus aan de grond maar gelukkig wisten wij ze ui de dekking te houden waardoor het wild niet verstoord werd.

Na de wandeling hebben onze meiden zich nog even kunnen uitleven in de speeltuin bij het bos onder het genot van een hapje en een drankje. Daarna zijn wij weer naar huis gereden.

Al met al hebben Pien en Pleun zich ook goed vermaakt en liggen nu heerlijk in de tuin in de zon na te genieten van een heerlijke wandeling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *