Pien is weer thuis!!!

Pien heeft een paar dagen mogen logeren bij haar nieuwe vriendje Louis van de Nottenstee. Na een aantal dekkingen hopen wij dat het allemaal gelukt is en dat wij over een paar weken puppy’s in de buik van Pien zien tijdens de echo.

Wij houden jullie dus nog even inspanning, en ons zelf ook. Over +/- 3 weken zullen wij met Pien naar onze dierenarts gaan voor het maken van de echo en ondertussen houden wij Pien goed in de gaten en zorgen wij zoals altijd goed voor haar.

Ik merk wel dat het soms lastig is om je enthousiasme in toom te houden dus voor de zekerheid hebben wij al een nieuwe werpkist aangeschaft. Dit keer een demontabel model zodat deze, wanneer niet in gebruik, aanzienlijk minder ruimte inneemt in de garage.

Tijdens koningsdag kwam wij nog een oud collega van mijn vrouw tegen welke heerlijke en mooie taarten en koekjes maakt. In haar kraampje kwamen wij deze teckel koekjes tegen. Die konden wij natuurlijk niet laten liggen dus hebben wij er maar een paar meegenomen. De meiden vonden ze ook erg lekker.

Voor nu is het dus weer even afwachten geblazen maar wij houden jullie uiteraard weer op de hoogte dus hou onze site en Facebookpagina maar in de gaten…….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *