Pleun is loops….. (nieuw nestje in aantocht??)

Op Zaterdag 9 maart zagen wij de eerste tekenen. Er lag wat bloed in de keuken en na inspectie bij Pleun bleek het zover te zijn. Onze Pleun is loops en nu breken er weer spannende tijden aan voor onze Teckelkennel. Want wij hopen nu na onze eerdere nestjes met Pien de moeder van Pleun nu ons eerste nestje met Pleun te mogen fokken.

Onze  Pleun doet haar achternaam echt eer aan. Ze is een heerlijke jachthond in het veld. Ze heeft al meerdere nazoeken tot een goed einde gebracht op zowel reewild als varkens. Daarnaast vind ze het ook leuk om mee te gaan op kleinwild-jachten. In huis is het een heerlijke kroelkont en vind ze het gezellig om met ons en onze dochters van 3, 5 en 13 jaar te knuffelen. Pleun is een echte Choco-Tan ruwharige standaard teckel welke alleen een kortharig uiterlijk heeft. Maar zowel haar moeder als haar vader zijn echte ruwharige teckels. De vacht van Pleun is ook veel harder en stugger dan van een kortharige teckel en wij verwachten dan ook dat zij ruwharig zal vererven.

De dekreu die wij voor haar hebben uitgekozen is Bartolo van de Mibafs Hoeve. Een Prachtige Choco-wildkleur ruwharige standaard teckel reu. Bartolo doet het goed op show en heeft ook een zeer lief karakter. Voor meer informatie over Bartolo kunt u hier klikken om naar zijn site te gaan.

Het is nu dus even afwachten wanneer Pleun zover is en dan mag ze voor een romantische logeerpartij naar Bartolo van de Mibafs Hoeve.

Wij denken dat er prachtige puppy’s uit dit nestje geboren zullen worden maar voor nu is het nog even afwachten,

Pleun v.d. Grote Kleine Jagers

Bartolo van de Mibafs Hoeve

 

 

 

 

 

 

 

Via onze site en de puppy-info pagina zullen wij u op de hoogte houden van al het nieuws omtrent dit (hopelijk) aankomende nestje.

Wordt vervolgt…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *