Recensies Imperial Food gebruikers

11005590_10152776104719053_943302316_n Bas Maris en zijn hond Mauser DSD (voeren Energy plus)

Mauser is van kleins af aan ook geen makkelijke eter geweest. Wij hadden al verschillende merken brokken geprobeerd voordat wij met Imperial Food begonnen. Ik moet zeggen dat het verschil enorm is tussen deze brokken en de andere brokken welke hij eerst at van de grote gerenommeerde merken. Mauser eet de brokken graag, ziet er mooi uit en zijn ontlasting is ook gewoon goed. Niet te veel en mooi vast dus dat is ook wel zo prettig. Mauser en ik zijn dus zeer te spreken over deze brokken van Imperial Food.

===============================================================================================================
IMG_1872Denise en haar hond Floortje (voeren Regular brokken)

Beste lezer,

Mag ik mij even voorstellen; Mijn naam is Anouk Vom Roggenhof/Vom Wendenschloss, maar mijn bazin is eigenwijs en noemt mij Floortje!

Na wat omzwervingen via Almere en St Annaland (Josephina’s Hoeve) en een hele hoop narigheid daarvoor, woon ik nu in een lief warm gezin met twee opgroeiende jongetjes die veel met mij willen spelen en kroelen.
Mijn mandje staat bij de verwarming en heel soms mag ik zelfs op de bank liggen bij mijn bazinnetje.
Kortom mijn hondenleven is in rustig vaarwater terecht gekomen en ik ben nu een blije, tevreden ruwharige bruine teckel van bijna 7 jaar oud.

Als u dit leest lig ik heerlijk in mijn mandje uit te buiken van een heerlijke maaltijd Imperial Food.

Mijn bazinnetje noemt mijn bakje met voer zo…Ikzelf denk natuurlijk alleen maar in Grrrrrrom, lekkerrrr en wat is mijn bakje altijd weer veeeel te vlug leeg.
Soms probeer ik nog weleens de bak door de gehele keuken te slepen en met mijn niet onverdienstelijke teckellook haar aan te kijken om zo door mijn bazinnetje “cute” gevonden te worden en nog wat extra’s te krijgen, maar nu ik deze voedzame en goed voor mijn gezondheid brokken te eten krijg is dat helaas verleden tijd.
Ik moet wel bekennen…Sinds ik de nieuwe brokjes van Imperial Food krijg van mijn bazin loop ik een stuk lichter.
De weegschaal is sinds kort weer mijn vriend en de dierenarts is ook gestopt met het knagen aan mijn dieet.
Aardige man verder hoor, maar ik als dame hoor toch ook niet graag dat er wel wat kilootjes af moeten! Grom!
En dan mijn vacht….Tjonge, ik zie op tv nog weleens wat voorbij komen van een luiaard die een vachttransplantatie heeft ondergaan…. Pfuh, die had dus duidelijk nog niet de brokken van ImperialFood ontdekt!
Mijn vacht is ruw en wild, maar dan nu wel zonder schilferingen en dus ben ik ook verlost van de jeuk en ziet mijn vacht er weer vitaal uit.
Goed, ik ben toe aan een dutje want straks zal mijn bazinnetje er wel weer op uit willen trekken en ik mag altijd mee en als we dan vanavond terug komen staat er voor mij weer zo’n heerlijke bak ImperialFood brokken klaar.
Mij hoor je niet klagen!

Groeten van Teckellady Floortje uit Roosendaal

=======================================================================================================================
IMAG0014

IMAG0468Claire, Niels en hun hond Roger (zij voeren Regular brokken)

Mijn naam is Niels zwolsman. Ik ben de baas van Roger, een 6 jarige reu boerenfoxterriër. Roger is altijd een lastige eter geweest. Droge brokken at hij alleen in combinatie met wat zacht voer in saus. Erik Rodenburg gaf mij de tip om Imperial Food te proberen. Roger was vanaf het begin helemaal om. Het zachte voer in saus hebben wij gelijk achterwege gelaten en hij mist er niets aan. Tevens is zijn ontlasting prima mooi stevig en veel minder dan voorheen. Al met al een zeer tevreden hond en baas.

Groeten Niels en Roger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *