Wat groeien ze toch

klein samen 1Vandaag zoals elke dag weer even de groeitabel van de pups bij gewerkt. Als je dan die cijfers ziet dan kunnen wij concluderen dat ze het allemaal erg goed doen en dat ze flink zijn gegroeid sinds hun geboorte. Onze oudste dochter Sophie helpt nu elke dag bij het wegen van de pups. Zij kijkt ook echt uit naar dat moment en is ook helemaal weg van de pups. En zodra de oogjes open gaan mag ze ook echt een paar keer per dag met de pups knuffelen. Tot die tijd hebben we afgesproken dat wij de pups en Pien de rust gunnen.

Gelijk ook maar even vanochtend de tijd genomen om alle pups individueel op de foto te zetten. Wel zou leuk voor de toekomstige pupkopers om ze weer even te zien dachten wij zo. En natuurlijk ook 1 mooie groepsfoto van het stel.

Aangezien het echte dashonden zijn hebben wij ook voor een passende onder-, achtergrond gezorgd.

Teefje paars

Reu blauw

Reu groen

Teefje oranje

groei tabel WEEK 1

groei tabel WEEK 2

2 thoughts on “Wat groeien ze toch

 1. Oh die foto met die oups voor Pien en dat ene koppie over dat andere puppie …..
  Zo schattig. Ik heb zelf een teckeltje ruwhaar van Henny Demmers, Miss Quaeridos. Ze is alleeliefst. Ik vind het super geweldig om zo mee te mogen genieten van uw nest! Heerlijk, nooit teveel.
  Veel liefs voor u en de honden,

  Marijke

 2. Wat groeien ze goed zeg! Dat doet Pien hééél goed! Wij zien dat onze Charlotte, ja we hebben al een naam, het ook heel goed doet. We leven heel erg mee en zijn weer heel blij met de mooie foto’s en laatste update!

  Tot volgende week,

  Hartelijke groet
  Jan en Maria Mutsaers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *