Contact

SONY DSCOp deze pagina vind u onze contact gegevens.

Indien u een vraag heeft over onze Standaard Ruwharige Teckel Pien, onze website of iets anders wilt weten neem dan gerust contact met ons op per telefoon of e-mail en wij zullen u dan graag te woord staan. Wij hopen in de toekomst nog een keer een nestje ruwharige standaard Teckels met onze Teckel Pien te fokken. Mocht u hier interesse in hebben neem dan gerust contact met ons op.

Telefoonnummer vanuit Nederland: 06-38316930
Telefoonnummer buiten Nederland: +31638316930
E-mail: Pienjachtteckel@gmail.com

Afhaal adres IMPERIAL FOOD hondenbrokken: nabijAfslag A17 Standdaarbuiten (Noord-Brabant tussen Roosendaal en Zevenbergen)

Tegenwoordig kunt u ook via deze website uw bestelling opgeven voor hondenbrokken van IMPERIAL FOOD. Zodra wij uw bestelling binnen hebben nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ons ophaal adres bevind zich in het mooie dorpje Standdaarbuiten. Dit ligt tussen Roosendaal en Zevenbergen in de provincie Noord-Brabant.

Alle zakken naast elkaar_bewerkt-1

 

23 thoughts on “Contact

 1. Hallo,
  Ben heel erg geinteseerd in een puppy (teefje).
  Ik heb nu een griffon korthals van bijna 5 jaar, maar we lopen al jaren te dromen van een ruwhaar teckel.
  Hoor graag uw reactie.
  Anton Stolk.

 2. Hallo,

  Via Arno en Yvonne van Multi-Dog ben ik op uw site terecht gekomen. Ik ben erg geïnteresseerd in een pup. Ik lees dat er vrijdag een echo wordt gemaakt om te kijken of het gelukt is. Zijn er nog pups beschikbaar?

  Groetjes,
  Danielle Uijtdehaag

  • U kunt zich gewoon opgeven voor de wachtlijst. Zodra de pups worden geboren zijn weten wij dan wie wij blij kunnen maken. Mocht u nog meer vragen hebben kunt u ons altijd even mailen of bellen.
   Mvg

   Corina en Erik

  • Hallo Dennis en Sofie,

   ik zie nu pas jullie reactie natuurlijk mogen jullie eens kennis komen maken. Ik stuur jullie wel even een e-mail. Mvg Corina en Erik

 3. Beste baasjes van Pien,

  Graag wil ik informeren of er nog pups beschikbaar zijn. Het liefst zouden wij een vrouwtje willen. Ik hoor graag van u.

  Groet,
  Erik

 4. Hallo Corine, ik heb even een heel andere vraag. Hebben jullie de werpkist laten maken?? Ik ben nl geinteresseerd in zo’n kist. Mijn teckel, Lissy von der Hardt Hoehe is pas deze week gedekt door Bram van ’t Roojan in Apeldoorn, maar hoop dat het dekken gelukt is. Het zijn beide teckels met jachtaantekeningen, standaard ruwhaar, wildkleur. Ik hoor graag van jullie. Kan ook op mijn privemailadres: nancybossink@hotmail.com

  • Hallo Nancy,

   wij hebben deze werpkist zelf aangeschaft. Deze zijn op verschillende site’s te vinden. Onze is 90 x 110 cm groot. Dit vinden wij persoonlijk een mooie maat voor onze Pien.

   Succes met het aankomende nestje hoop dat de dekking geslaagd is 😉

 5. Goede morgen,
  Kan u ons op de hoogte houden wanneer er nieuwe ruwharige teckeltjes beschikbaar zijn aub? Wij hebben interesse in een reutje.
  ( Verleden week is onze 11,5 jarige Weimaraner (“Arvid”) overleden…. )
  Mijn echtgenoot is weidelijke jager.
  Hoor graag!
  Groet! — Familie Geert en Hilde Van Cauwenberg
  Kruibeke (België)

  • Hallo Geert en Hilde,

   wij hopen inderdaad nog een keer een nestje met Pien te gaan fokken als het mag en lukt in de toekomst. Dit zal nog wel even duren aangezien de pups vanaf een maandag pas weg mogen. Neem anders even per mail contact met ons op dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 6. Hallo,

  Wat spannend, Pien is loops!
  Ik zou heel graag willen weten of er nog een plekje vrij is op de lijst voor een pupje van Pien.
  Ik volg de mooie verhalen op uw website over uw hondje Pien waardoor de interesse in een pupje van Pien erg groot is geworden.
  Het zou fijn zijn als u contact met mij op zou willen nemen om nader kennis te maken.

  Met vriendelijke groetjes Babette Willemsen

 7. Hallo,
  Graag zou ik uit naam van ons Lieske willen weten of er nog n zusje beschikbaar is ?
  Verdere vragen zou ik graag via PB stellen.
  Met vriendelijke groeten Fam. Janssen en Lieske

 8. Hallo,

  Hoeveel kost deze pup bij jullie? Dit standaard ruwharig teckel dametje is een echt mooi schatje. Wij hebben al een standaard ruwharige teckel van anderhalf jaar oud.

  Groetjes familie Theunis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *