Gezelschap in de keuken

20170629_171553Gisteren stond er Kofta op het menu voor het avondeten. Mijn  vrouw was nog aan het werk en onze kinderen zaten lekker even voor de televisie, bij te komen van een lange dag. Een mooi moment om vast te beginnen met wat voorwerk voor he eten.

De courgette moest nog gesneden worden net als de tomaatjes en de gehaktballetjes natuurlijk. Maar het snijwerk heb ik als eerste gedaan om vervolgens aan het gehakt te beginnen.

Nadat ik het gehakt op smaak had gebracht kon ik er mooie balletjes van maken om deze vervolgens in de pan vast aan te braden. Het duurde niet lang of ik was niet meer alleen in de keuken. Ik voelde bij mijn voeten dat ik gezelschap had gekregen van mijn kleine bruine vriendin. Pleun was aan mijn voeten gaan liggen en keek zo schattig als dat zij maar kon. Kennelijk in de hoop dat ik wat zou laten vallen of zo…..

Echter gebeurd het maar weinig dat er bij ons in de keuken wat valt tijdens het voorbereiden van het eten. Dit is dus alles behalve aangeleerd gedrag. Maar ik kon het toch niet laten om even een foto te maken van Pleun en de blik in haar ogen zegt genoeg. Nadat wij hadden gegeven heeft Pleun heerlijk van haar eigen maaltijd kunnen genieten. Nee geen Kofta restjes of gehaktballen maar heerlijke Imperial Food Energy hondenbrokken welke meerdere keren per dag met smaak worden gegeten.

20170629_171609

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *