Lottie in gezet als buurtpreventie waakhond

Lottie met haar nieuwe hesje

Lottie met haar nieuwe hesje

Natuurlijk weet iedereen dat onze stoere teckels breed inzetbaar zijn. Zo komen ze uitermate goed tot hun recht als jachthonden, huishonden, waakhonden  en natuurlijk als maatjes voor het leven. Lottie spant tot nu toe echter de kroon. Deze is sinds kort op een heel ander niveau aan het werk gezet. Lottie schittert sinds kort in Roosendaal als de eerst officiële teckel van de buurt preventie. Daarvoor is zelfs een opmaat gemaakt hesje aan te pas gekomen en zo draagt zij nu haar steentje bij aan een veiligere samenleving.

Het is natuurlijk niet niks om als hond hiervoor geselecteerd te worden. Het was waarschijnlijk een zwaar proces met verschillende keuringen en onderdelen welke Lottie natuurlijk met glans heeft doorstaan. Het is natuurlijk ook een super teckel hoe kan het ook anders.

Dus bij deze willen wij er graag een waarschuwing uit doen voor alle boeven en ander gespuis welke in Roosendaal actief kunnen zijn. Weer gewaarschuwd want voor je het weet zit speurneus Lottie je op de hielen en deze zal niet schromen om de politie te waarschuwen.

 

Wij wensen Hans, Denise en de kids veel plezier met hun stoere teckel dame en wat een heerlijk gevoel om zo’n hond in huis te hebben.

Waar kleine honden toch groots in kunnen zijn (Lottie de Buurt WOEF)

 

Stoere Lottie

Stoere Lotti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *