Pien krijgt puppy’s!!!

Vanmorgen was het dan eindelijk zover en om 9.10 uur had ik een afspraak staan bij de dierenarts om van Pien haar buikje een echo te maken. Hopelijk zou er op deze echo te zien zijn dat Pien daadwerkelijk drachtig is. Mensen in mijn omgeving vroegen aan mij; Merk je dan nog niets aan haar gedrag? Tja heel eerlijk gezegd wil ik het zo graag dat je overal wel om kan denken, dit is een teken dat ze daadwerkelijk drachtig is. Ze eet meer, rust meer en kroelt meer maarja ze zou ook nog altijd schijnzwanger kunnen zijn. Dus ondanks dat ik het vermoeden had dat zij daadwerkelijk drachtig was hield ik toch altijd nog een slag om de arm voor de zekerheid.

Dus om 9.10 uur bij de Dierenarts aangekomen. Eline in de ene arm, camera tas en statief in de andere en met Pien aan de lijn liepen wij de praktijk binnen. Snel Pien nog even gewogen op de weekschaal en vandaag woog zij 9,7 kilo een kleine toename sinds de vorige keer.

De dierenarts riep ons binnen en Pien mocht gelijk op het kussen gaan liggen op haar rug. Met een tondeuse werden er wat haartjes op haar buik weggeschoren om een beter beeld te krijgen bij de echo. Toen was het turen naar het scherm begonnen. In het begin duurde het even maar toen was de eerste pup in beeld en het hartje klopte mooi. Na deze eerste pup werden er ook nog een tweede, derde en vierde in beeld getoond. Dus het lijkt erop dat Pien drachtig is van vermoedelijk vier puppy’s. De dierenarts zei nog dat ze niet altijd alle pups te zien kunnen krijgen. Maar het feit dat Pien drachtig is staat als een paal boven water. Daarom heb ik even de gelegenheid genomen een kort filmpje te maken.

Echo met drie pups in beeld

Echo met drie pups in beeld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *