Puppy-training en een prik

 

Gisteren hadden wij de derde les van de puppy-training bij jachthondenschool:”Multidog”. De week ervoor was er geen les omdat onze instructeur Arno voor een conferentie, over hondentraining, een uitstapje naar the USA. Dus met goede moed liepen ik gisterenavond met Pleun weer het trainingsveld op. De oefeningen volgen, zit en hier zitten er al goed in en Pleun heeft veel aandacht voor ons en dat is heel fijn werken. Daarnaast zijn wij gisteren verder gegaan met het commando af en ook dat had Pleun vrij snel door. Dus komende week al deze commando’s weer herhalen en dan gaat het vast helemaal goed komen.

Volgende week les 4 en dan is Aafje ook weer van de partij en eind oktober staat de tweede zweettraining voor Pleun op de agenda en leuk is dat Aafje, Ed en Odie er dan ook zullen zijn. Dus 4 teckels uit hetzelfde nest die zweettraining gaan doen….

Vandaag weer even met Pleun naar de dierenarts geweest. Zij was nog niet ingeënt tegen rabiës dus vandaag nog maar even deze laatste prik gehaald. Deze enting is verplicht als je met je hond naar het buitenland wil en heeft een incubatie duur van drie weken voordat je na de enting met je hond de grens over mag. Dus nog drie weken wachten en dan mag Pleun ook af en toe mee op avontuur de grens over. Nu wij toch bij de dierenarts waren hebben wij haar gelijk nog even laten zitten op de weegschaal. Onze kleine meid woog vandaag alweer 6.3 kilo en is dus weer aardig gegroeid.

svws-medisana-40460

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *